E-mail

E-mail, het is één van de oudste online marketing kanalen en hoewel het nooit is verdwenen, is het grootser dan ooit! Het succes van dit medium heeft voornamelijk te maken met de opmars van mobiele telefonie. Iedereen kan nu overal zijn inbox checken en krijgt vaak een melding bij een nieuw ontvangen bericht. E-mail marketing heeft ten opzichte van andere marketingkanalen een groot voordeel: de lage kosten.

Waarom e-mail marketing?

TOESTEMMING OM TE BENADEREN

Ieder e-mailadres dat je hebt verzameld heeft toestemming gegeven om door jou benaderd te worden. Dat betekent dat ze, in deze tijd van spam en een overkill aan berichten, jou dusdanig van waarde vinden dat jij op die hoop mag. Je hebt dus eigenlijk al een hot lead te pakken per e-mailadres. Dan is het belangrijk dat de e-mails die je verstuurt dit alleen maar versterken.

Daarnaast kun je bij een e-mail vaak meer tekst kwijt op een overzichtelijkere manier dan via bijvoorbeeld Facebook en Instagram. In plaats van een vluchtige tijdlijn kunnen ontvangers ‘rustig’ kijken naar een e-mail of een nieuwsbrief die volledig over jou gaat.

SPEEL IN OP THEMA

E-mails en/of nieuwsbrieven die je verstuurd zijn met veel verschillende programma’s volledig aan te passen qua vormgeving. Omdat evenementen veel met een bepaald thema en een kleurenpalet werken, kun je op deze manier mooi inspelen op de huisstijl en merkbeleving van jouw evenement, artiest of bedrijf.

E-MAIL IS MEETBAAR

Een ander groot voordeel is dat we precies kunnen meten wat deze personen vervolgens met de verzonden e-mail doen, ook op jouw website. Dit stelt ons in staat om campagnes te optimaliseren en een zo hoog mogelijke conversie te behalen.

http://e-mail%20adverteren%20email%20start%20moovin

Wat kan Start Moovin voor jou betekenen?

Wij hebben veel ervaring met het opstellen, inrichten en verzenden van e-mail campagnes voor evenementen, artiesten en andere bedrijven. Samen met jou gaan we kijken naar jouw verhaal, jouw thema en jouw doelgroep, hoe dit het beste vertaald kan worden naar een manier van spreken en hoe dit het beste verpakt kan worden in een e-mail.

Muziek is onze passie en jarenlange ervaring leert dat we onszelf moeiteloos kunnen verplaatsen in het hoofd van jouw doelgroep. Nieuwsgierig? Test ons!

KOM IN CONTACT!

http://e-mail%20marketing%20festival%20online%20event%202019%202
Projecten afgerond voor

You're currently viewing this website from an outdated browser. Switch to a modern browser such as: Chrome, Safari or Firefox to view this website.