het foute kerstspektakel 2018

De uitdaging

Foute feesten zijn een beetje wat carnaval is voor Brabanders. Je kunt ongestoord in de meest verschrikkelijke outfit zo vals zingen als je maar kunt op de beste en, natuurlijk, foutste 80s, 90s en 00s, laat staan wanneer het ook nog eens tijdens Kerstmis wordt georganiseerd! Vanuit de organisatie kregen we het verzoek om samen na te denken over dit foute concept in de Evenementenhal in Gorinchem. Deze gigantische hal wordt natuurlijk niet zomaar gevuld, dus we konden niet wachten om met deze uitdaging aan de slag te gaan.

http://Content%20Start%20Moovin%20online%20marketing

Onze aanpak

Allereerst begonnen we met een onderzoek naar de doelgroep in en rondom Gorinchem en de doelgroep die geïnteresseerd zou kunnen zijn in een fout evenement als Het Foute KerstSpektakel. Door de aanwezigheid van een groot aantal bekende artiesten konden we al snel een uitgebreide contentstrategie opzetten en waren alle kanalen binnen no-time ingericht.

Gedurende de hele looptijd van begin tot aan het evenement heeft Start Moovin mogen ondersteunen met de volledige online marketing van het evenement. Dit geldt voor zowel foto- als video content, social campagnes, Google Display campagnes en e-mailcampagnes. Hoewel de doelgroep, omdat ze zo breed is, op het begin lastig in beweging leek te komen, is het gelukt om het evenement volledig uit te verkopen!

Projecten afgerond voor

You're currently viewing this website from an outdated browser. Switch to a modern browser such as: Chrome, Safari or Firefox to view this website.