artiesten marketing

Artiesten

OPVALLEN TUSSEN DE MENIGTE

Zangers, DJ’s, producers: Slechts een greep uit de vele duizenden verschillende artiesten die er zijn en waar marketing relevant voor is. Door dit alsmaar groeiende aantal artiesten wordt het niet alleen moeilijker om op te vallen bij de doelgroep, maar ook om te zorgen voor meer boekingen. Muziekliefhebbers worden namelijk via kanalen als Spotify en YouTube overladen met muziek van duizenden nieuwe en gevestigde namen.

Daarom is het belangrijk om jezelf te onderscheiden door het maximale uit artiesten marketing te halen. Samen creëren we onderscheidend vermogen door een ijzersterke act neer te zetten, aantrekkelijke social media content te creëren en te zorgen dat de juiste doelgroep jouw muziek te horen krijgt.

Voordelen

  • like-icon Meer opvallen: onderscheiden door een ijzersterk concept
  • like-icon Hogere betrokkenheid: interactie uitlokken met relevante content
  • like-icon Groter bereik: effectiever inzetten van advertentiemogelijkheden

DE KRACHT VAN ARTIESTEN MARKETING

Artiesten marketing is alle activiteiten die je uitvoert om het aantal fans, boekingen, streams en verkopen van o.a. muziek en merchandise te bevorderen. Je wenst als artiest dat zoveel mogelijk mensen naar jouw muziek luisteren en dat dit zich vervolgens vertaalt naar meer boekingen op evenementen. Het is tegenwoordig niet meer genoeg om alleen goede muziek te produceren, je moet ook kijken naar factoren als performance en promotie. Je moet jezelf dus als artiest onderscheiden.

We begrijpen dat je wellicht niet op de hoogte bent van alle ontwikkelingen binnen de online marketingwereld. Dat is ook niet gek, want net als muzikant, producer of zanger zijn, is marketing voor artiesten ook een aparte expertise. Door de jaren heen hebben wij enorm veel kennis en ervaring opgedaan door zeer uiteenlopende artiesten te ondersteunen op het gebied van bijvoorbeeld YouTube adverteren en content creatie. Hierdoor zijn wij constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en gaan we altijd resultaatgericht te werk.

http://artiesten%20online%20marketing
Projecten afgerond voor
http://Audiotricz%20logo%20start%20moovin
http://Bass%20Modulators%20logo%20start%20moovin

FOCUS VOOR JE PASSIE

Onze jarenlange ervaring binnen de muziek- & entertainmentindustrie heeft ervoor gezorgd dat we een unieke werkwijze hebben ontwikkeld, met uitgebreide aandacht voor alle aspecten binnen artiesten marketing. Door onze focus op concept, content en advertising veranderen we mensen in veel meer dan een fan, namelijk een ambassadeur van jouw merk.

Wil jij jezelf weer volledig focussen op je passie? Verspil dan niet langer je tijd en marketingbudget aan de verkeerde content en onjuist ingestelde advertenties. Graag kijken we samen naar de basis van jouw verhaal en vertalen dit naar een onderscheidend vermogen. Door onze strategische aanpak zorgen wij voor meer fans én een grotere bekendheid van jouw muziek.

LAAT GEEN MOGELIJKHEID ONBENUT

Het niet of slecht inzetten van artiesten marketing is dus verleden tijd. Focus niet alleen op de likes van jouw Facebookpagina, maar streef naar een betere positionering en beleving rondom jezelf als artiest. De juiste kanalen, de juiste content en de juiste advertenties, wij weten jouw doelgroep te bereiken en overtuigen.

Interesse gekregen in artiesten marketing? Goed om te horen! Kom eens langs bij ons op kantoor of laat weten wat je vraag is. We vertellen je graag wat artiesten marketing voor jou kan betekenen.

KOM IN CONTACT!

http://Start%20Moovin%20-%20Artiesten%20marketing%20-%20Content%20creatie%20bureau

You're currently viewing this website from an outdated browser. Switch to a modern browser such as: Chrome, Safari or Firefox to view this website.