Cases Start Moovin Online marketing

Cases

We werken met trots aan zeer uiteenlopende projecten binnen de muziek- & entertainmentindustrie, van festivals tot artiesten, van boekingskantoren tot labels en van busvervoerders tot merchandise shops. Verdiep jezelf in onze cases, om zo een beter inzicht te krijgen in ons werk en de behaalde resultaten.

Filters Filters
  • Jaren

  • Diensten

  • Focus

phoenix 100 start moovin
50+ uitverkochte edities door data-driven campagnes
Phoenix 100 Bekijk case
start moovin x het zomertheater
Alle 21 shows uitverkocht in coronatijd
Het Zomertheater 2020 Bekijk case
Review
Ik blijf mezelf verbazen over de passie en creativiteit die ze in deze evenementen stoppen, laat staan de kennis.
Robbert van Hintum Shockerz Events
Start Moovin begrijpt de dynamiek van onze branche en de gevraagde flexibiliteit die daarbij komt kijken. Bij hen word je niet gezien als 1 van de velen binnen het klantportfolio. De woorden professioneel, persoonlijk en meedenkend zijn veelal van toepassing.
Dominique Versteegen The Event Warehouse
Grote specialisten in hun vak. Wij betrekken Start Moovin bij de volledige (online) marketing van onze evenementen. Van concept tot realisatie! Door hun ervaring zijn wij als organisatie er zeker van dat de tickets verkocht gaan worden en onze doelen worden behaald.
Jasper van de Wouw One Of The Guys
Ik vind de mannen bij Start Moovin toppers! Voor ons theater zocht ik een partij die snel kon schakelen, strategisch met me mee kon denken en goede online campagnes snel kon uitvoeren. Het contact is laagdrempelig, de samenwerking is snel en flexibel, de content die ze maken is top en de conversie resultaten zijn indrukwekkend.
Renée Tromp Theater aan de Parade
Enorm te spreken over de kwaliteit en service. Al jaren een super goede samenwerking wat heeft geleid tot meerdere succesvolle edities!
Max Lips Delicious
Het persoonlijke en snelle contact is enorm fijn en kunnen wij zeer waarderen. Voorlopig zullen wij nog prettig blijven samenwerken!
Wiljan de Ruijter Party-vervoer.nl
Met succes een aanzienlijke groei realiseren
rebirth festival 2019 Bekijk case
TITANIUM Festival 2019 Bekijk case
IJzersterk creatief & uitverkocht concept neergezet
Origins 2019 Bekijk case
2x achter elkaar uitverkocht
religion 2019 Bekijk case
phoenix festival 2019 Bekijk case
partyraiser vs dr. peacock 2019 Bekijk case
Qlimax 2018 Bekijk case
1 2 4

You're currently viewing this website from an outdated browser. Switch to a modern browser such as: Chrome, Safari or Firefox to view this website.