Snapchat Adverteren

Snapchat is een sociaal platform wat enorm populair is onder de jongeren met een leeftijd tussen de 15 en 24 jaar. Er zijn momenteel circa 186 miljoen gebruikers wereldwijd actief op het platform en gemiddeld spenderen deze gebruikers 34,5 minuten per dag aan Snapchat. Adverteren op Snapchat is dus ideaal om een jongere doelgroep te bereiken. Het inzetten van Snapchat als advertentiekanaal brengt originele advertentiemogelijkheden met zich mee, waardoor je je als evenementen, artiesten of bedrijf op een unieke manier kunt uiten.

Waarom adverteren op Snapchat?

  • like-icon Biedt originele manieren om interactie uit te lokken
  • like-icon Advertenties die fullscreen worden weergegeven
  • like-icon Bereik een jongere doelgroep van 15 t/m 24 jaar

Mogelijkheden adverteren op Snapchat

De opties die Snapchat biedt qua targeting, doelen en advertentiemogelijkheden, zijn redelijk gelijk met andere social media kanalen. Targeting op Snapchat is momenteel mogelijk op basis van geslacht, leeftijd, locatie, device en interesses. Ook kunnen sinds kort doelgroepen worden aangemaakt aan de hand bezoeken aan een website of het uploaden van een klantenbestand. Voornamelijk op het gebied van advertentiemogelijkheden onderscheidt Snapchat zich ten opzichte van andere social media kanalen. Snapchat biedt 3 verschillende advertentiemogelijkheden aan:

SNAPCHAT FILTERS

Probeer je een doelgroep bereiken die zich op bijvoorbeeld een evenement of festival bevindt? Creëer dan Snapchat filters welke gebruikers over hun Snaps heen kunnen leggen, voordat ze hem delen met hun volgers. Wanneer meer merkbekendheid wilt genereren, is het creëren van een Snapchat filter een originele manier om deze doelstelling te bereiken.

SNAPCHAT LENZEN

Probeer je awareness te creëren op een leuke, interactieve manier voor een bepaald product? Snapchat lenzen zijn animaties welke reageren op je gezicht. Met een lens kun je als merk op een speelse en grappige manier de bekendheid van je merk vergroten.

SNAPCHAT ADS

Snapchat advertenties zijn verticale advertenties die worden vertoond over het hele scherm. Deze advertenties kunnen voor verschillende doelstellingen worden ingezet, zoals het aantrekken van bezoekers naar een website, het installeren van een app of het realiseren van video weergaven. Deze vorm van adverteren komt het meest in de buurt bij adverteren via Facebook en Instagram.

http://snapchat%20adverteren%20start%20moovin

De kansen van Snapchat benutten?

Goed om te horen! Laat weten wat je vraag is of kom eens langs bij ons op kantoor. Dan leggen we graag onder het genot van een goede bak koffie uit wat adverteren via Snapchat voor jou kan betekenen. Door onze jarenlange ervaring in de muziekbranche hebben we de specifieke kennis en ervaring in huis om het maximale resultaat uit een Snapchat campagne te halen. We ondersteunen je graag bij het bepalen van de juiste strategie, het creëren van een effectieve Snapchat advertentie en het beheren van de campagnes.

KOM IN CONTACT!

Projecten afgerond voor

You're currently viewing this website from an outdated browser. Switch to a modern browser such as: Chrome, Safari or Firefox to view this website.