partyraiser vs dr. peacock 2019

De uitdaging

BKJN Events is een organisatie die voornamelijk opereert binnen de hardcore scene. Ieder jaar organiseert zij diverse evenementen, waaronder met de populaire hardcore artiesten Partyraiser en Dr. Peacock. In het verleden is er ook al eens een evenement samen gegeven en voor begin 2019 wilde BKJN Events dit naar een hoger niveau tillen. Het reusachtige Breepark in Breda werd uitgekozen als thuisbasis, wat de uitdaging direct enorm maakte. Start Moovin kreeg de mogelijkheid om bij al haar evenementen te ondersteunen op het gebied van online marketing, zo ook bij deze.

Content creatie

Bekijk hieronder een greep uit de visuele content die we verzorgden voor het festival Partyraiser vs Dr. Peacock - Operation CORE 2019.

Onze aanpak

Allereerst werd er gekeken naar het thema van deze editie. Nadat het benodigde artwork gereed was werd er een uitgebreide contentkalender opgesteld, zodat zowel BKJN Events als het team van Partyraiser en Dr. Peacock op de hoogte waren van de contactmomenten met de (mogelijke) bezoekers.

Vrijwel de gehele (social) content creatie, planning en promotie werd succesvol uitgevoerd door Start Moovin. Op meerdere momenten gedurende de campagne waren er contactmomenten om de planning waar nodig bij te stellen en in te spelen op kwesties die op dat moment speelden.

Projecten afgerond voor

You're currently viewing this website from an outdated browser. Switch to a modern browser such as: Chrome, Safari or Firefox to view this website.