hardcore at sea 2018

De uitdaging

BKJN Events is een organisatie die voornamelijk binnen de hardcore scene opereert. Elk jaar organiseren zij diverse evenementen, waaronder Hardcore at Sea. Dit jaarlijkse evenement vindt plaats aan het strand van Bloemendaal, vandaar ook de naam. Start Moovin kreeg de mogelijkheid om al haar evenementen te ondersteunen met hun online marketing. Het doel van de organisatie was om het festival verder uit te bouwen, dus gingen we om tafel zitten om exact dit te realiseren.

Content creatie

Bekijk hieronder een greep uit de visuele content die we verzorgden voor het festival Hardcore at Sea 2018.

Onze aanpak

Als eerst keken we naar het thema van het feest. Nadat het benodigde artwork was gemaakt, begonnen we met het opstellen van een content kalender, zodat BKJN Events te allen tijde op de hoogte is van de contactmomenten met de (mogelijke) bezoekers.

Vrijwel de gehele (social) content creatie, strategie en promotie zijn met succes uitgevoerd door Start Moovin. Op verschillende momenten tijdens de campagne hebben we de nodige aanpassingen gedaan en ingespeeld op huidige situaties wanneer dat nodig was.

Projecten afgerond voor

You're currently viewing this website from an outdated browser. Switch to a modern browser such as: Chrome, Safari or Firefox to view this website.