Festival marketing

Festivals

ONDERSCHEIDEN IN EEN VERZADIGDE MARKT

Met duizenden in- en outdoor muziekevenementen in Nederland, waarvan het aantal ieder jaar groeit, is het steeds lastiger een potentiële bezoeker ervan te overtuigen om voor jou te kiezen. Zij hebben namelijk ieder weekend de keuze uit meerdere festivals in hun regio en worden door middel van marketing via social media overspoeld met festival advertenties.

Daarom is het belangrijk om jezelf als evenement te onderscheiden en het maximale uit de marketing van je festival te halen. Samen creëren we een onderscheidend vermogen door een ijzersterk concept neer te zetten, aantrekkelijke content te creëren en te zorgen dat de juiste doelgroep de juiste advertenties te zien krijgt.

Voordelen

  • like Meer rendement: bereik de doelgroep met relevante content via converterende advertenties
  • like Solide basis & groei: verander je bezoekers in ambassadeurs van jouw evenement
  • like Continuïteit: door strategisch denken een ijzersterk concept creëren

DE KRACHT VAN FESTIVAL MARKETING

Festival marketing is een verzamelterm voor verschillende technieken die worden gebruikt om een indoor of outdoor muziekevenement onder de aandacht te brengen. Dit varieert van het plaatsen van sandwichborden langs de weg, tot het vertonen van een video advertentie op YouTube aan iemand die eerder je website heeft bezocht. En net zoals bij online marketing, is ook festival marketing constant onderhevig aan nieuwe ontwikkelingen.

Veel organisaties hebben het gevoel te weinig kennis, tijd of creativiteit in huis te hebben. En dat is niet gek, want het neerzetten van een evenement, is net zoals online marketing, een aparte expertise. Festival marketing is onze focus. Door de jaren heen hebben wij enorm veel kennis en ervaring opgedaan met zeer uiteenlopende in & outdoor evenementen op het gebied van concept, content en advertising. Hierdoor zijn wij constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en gaan wij resultaatgericht te werk.

http://Online%20marketing%20festivals
review marketing festival
Review

“Ik werk al een aantal jaar met Start Moovin en ik blijf mezelf verbazen over de passie en creativiteit die ze in deze evenementen stoppen, laat staan de kennis. Ze zijn hardwerkend, eerlijk, nuchter en staan dag en nacht voor je klaar.”

Robbert van Hintum | Shockerz Events

ÉÉN VISIE & FOCUS VOOR ALLE ASPECTEN

Onze focus als online marketing bureau op de muziek & entertainment industrie heeft ervoor gezorgd dat we een unieke werkwijze hebben ontwikkeld, met uitgebreide aandacht voor alle aspecten binnen de festival marketing. Door de drie bouwstenen van onze visie concept, content en advertising te combineren, creëer je eindeloze mogelijkheden om een bezoeker te veranderen in veel meer dan een fan. Namelijk een ambassadeur van jouw merk.

Verspil niet langer je budget aan de verkeerde content en advertenties, maar kijk samen met ons naar de basis van jouw verhaal. Door een strategisch aanpak zorgen wij voor een hoger rendement én hogere merkwaarde bij jouw doelgroep, zodat dat jij weer kunt focussen op je passie: het organiseren van jouw festival.

http://Content%20creatie%20bureau
Projecten afgerond voor

LAAT GEEN MOGELIJKHEID ONBENUT

Het slecht inzetten van festival marketing, dat is verleden tijd. Focus je niet slechts op meer content of meer bereik. Streef niet alleen naar meer mensen in je Facebook evenement, maar streef ook naar het verbeteren van de beleving rondom je festival en de relatie met een bezoeker.

Benieuwd wat Start Moovin voor jouw festival kan betekenen? Goed om te horen! We nodigen je graag bij ons op kantoor uit om te horen wat jouw dromen zijn. Daarnaast vertellen we je graag wat festival marketing voor jouw evenement kan betekenen.

KOM IN CONTACT!

http://festival%20marketing%20bureau

You're currently viewing this website from an outdated browser. Switch to a modern browser such as: Chrome, Safari or Firefox to view this website.