Content creatie Start Moovin

Content Creatie

Content creatie betekent letterlijk inhoud maken. Het zijn alle berichten die je laat zien aan je doelgroep. Veel mensen vergeten echter dat social media niet alleen een zendmiddel is, maar ook een middel om te luisteren naar wat de doelgroep jou te vertellen heeft. Een goed gesprek is nooit eenzijdig, dus om je doelgroep te binden dien je te weten of wat je vertelt ook is wat mensen willen zien, horen of lezen.

Afbeeldingen, video’s, audiofragmenten, maar ook persberichten, korte teksten op social media en zelfs de GIFjes die je gebruikt in je stories: Alle soorten content dienen afgestemd te zijn op jouw thema, verhaal en jouw doelgroep.

Waarom content creatie?

  • like Zorgt voor een sterkere merkbeleving
  • like Bouwt een merkvoorkeur op door kwaliteit
  • like Zorgt voor een hogere betrokkenheid

Verleid en verbind jouw doelgroep

ZORG VOOR INHOUD

Het is de letterlijke betekenis van het woord, maar laat nou juist inhoud vaak ontbreken bij content van evenementen, artiesten en bedrijven. Er wordt veel geschoten met losse flodders, berichten waarvan wordt gedacht dat ze goed werken zonder enige onderbouwing. Zoals hierboven genoemd is jouw doelgroep online vocaler dan ooit, waardoor je ook beter dan ooit kunt luisteren en inspelen op haar wensen en behoeftes.

KIES DE JUISTE SOORT CONTENT

Er zijn oneindig veel mogelijkheden te bedenken qua content. Belangrijk is echter dat het aansluit bij jouw doelgroep. Ze moeten het kunnen begrijpen, zich erin kunnen herkennen of erdoor geraakt worden. Interactie en betrokkenheid zijn hierbij de sleutelwoorden. Werken met een trailer, stories, e-mails of met een live uitzending van optredens? Er moet vooraf goed nagedacht worden hoe je dit afstemt op jouw doelgroep.

STEM AF OP DE JUISTE KANALEN

Zodra de juiste content is gevonden, is het belangrijk om te weten via welke kanalen jouw content verspreidt dient te worden. Online of offline? Facebook, Instagram of allebei? Wanneer je weet waar de doelgroep zich bevindt stem je de content daar op af voor een maximaal resultaat.

http://Content%20creatie%20bureau

Hoe ondersteunt Start Moovin jou?

Start Moovin heeft veel ervaring met het uitwerken van concepten, het creëren van content, het schakelen bij het creatieve proces, het schrijven van begeleidende teksten, het plannen van berichten op social media en het optimaliseren van kanalen. Alles dat komt kijken bij de content van jouw evenement, artiest of bedrijf kan worden opgepakt door Start Moovin.

Door dingen uit handen te nemen, kun jij jezelf beter focussen op andere taken die belangrijk zijn voor het laten slagen van het project. Vertrouwen is daarom ook een van onze grootste kernwaarden. Muziek is onze passie en jarenlange ervaring leert dat we onszelf moeiteloos kunnen verplaatsen in het hoofd van jouw doelgroep. Nieuwsgierig? Test ons!

KOM IN CONTACT!

http://Start%20Moovin%20-%20Artiesten%20marketing%20-%20Content%20creatie%20bureau
Projecten afgerond voor

You're currently viewing this website from an outdated browser. Switch to a modern browser such as: Chrome, Safari or Firefox to view this website.