tiktok adverteren advertising

TikTok Adverteren

TikTok is een social media platform waar korte video’s gedeeld worden en is razend populair bij generatie Z, oftewel jongeren van 6 tot 24 jaar oud. Alleen in Nederland zijn al meer dan 1 miljoen gebruikers actief en wereldwijd heeft TikTok zelfs meer 800 miljoen maandelijkse gebruikers. Dit maakt adverteren op TikTok ideaal om een jonge doelgroep te bereiken en te activeren voor jouw merk.

Adverteren op TikTok is momenteel met een kleiner budget nog niet mogelijk, maar je kan wel al inspelen op het organische bereik van dit populaire medium. Ook hier denken we graag over mee, want met onze jarenlange ervaring weten we precies wat wel of niet werkt wanneer je jouw doelgroep op TikTok wilt bereiken.

Waarom adverteren op TikTok?

  • like-icon Snelst groeiende social media platform wereldwijd
  • like-icon Enorm populair onder een jonge doelgroep van 6 t/m 24 jaar
  • like-icon Fullscreen in-feed advertenties

Mogelijkheden adverteren op TikTok

Momenteel is adverteren op TikTok alleen mogelijk in geselecteerde gebieden, maar de verwachting is dat in de loop van het 2e kwartaal in 2020 wereldwijd de mogelijkheid tot adverteren wordt uitgerold. Wat kun je dan verwachten? De mogelijkheden van TikTok advertenties zijn al grotendeels bekend. Zo biedt TikTok de mogelijkheid om te targeten op demografische gegevens en interesses, maar kun je ook remarketing toepassen door gebruik te maken van een klantenbestand of mensen die op je website zijn geweest. 

http://TikTok%20adverteren

Wat zijn de voordelen van TikTok?

TikTok is hot en er zijn dan ook enorm veel voordelen waardoor TikTok zich echt onderscheid van andere sociale platformen. De app plaatst video op de eerste plaats en heeft een jongere doelgroep dan andere social media. Wat TikTok anders maakt is dat gebruikers enorm opgaan in het maken van video’s en zich graag laten uitdagen door deel te nemen aan challenges, duetten of andere trends. Hier kun je als bedrijf op inspelen door het opstarten van challenges, het inzetten van influencers maar vooral door zelf ook content te creëren die resoneert met de jonge doelgroep op TikTok. Dit kan versterkt worden door advertentiecampagnes, gesponsorde challenges en lenzen waardoor de doelgroep jouw merk omarmt.

http://TikTok%20adverteren%20kosten
Trots op onze klanten

De kansen van TikTok benutten?

Goed om te horen! Laat weten wat je vraag is of kom eens langs bij ons op kantoor. Dan leggen we graag onder het genot van een goede bak koffie uit wat gebruik maken van TikTok voor jou kan betekenen. Door onze jarenlange ervaring in de muziekbranche hebben we de specifieke kennis en ervaring in huis om het maximale resultaat uit een TikTok campagne te halen. We ondersteunen je graag bij het bepalen van de juiste strategie, het creëren van een effectieve TikTok campagne en het beheren hiervan.

KOM IN CONTACT!

http://TikTok%20adverteren%20Nederland

You're currently viewing this website from an outdated browser. Switch to a modern browser such as: Chrome, Safari or Firefox to view this website.