Over ons Start Moovin
Over ons

Wij zijn Start Moovin

MUSIC SPEAKS, WE LISTEN

Muziek is een krachtig middel, dat zonder woorden enorm veel te zeggen heeft. Het zorgt voor liefde, brengt mensen samen en raakt mensen op manieren die ze niet voor mogelijk hielden. Het is als een taal met een oneindig aantal dialecten. En net als bij ieder dialect, klinkt het voor de een als onbegrijpelijk en voor de ander als muziek in de oren. Fans van een bepaalde stroming worden beïnvloed door dit dialect. Interesses, contacten, uitingen en zelfs uitstraling.

Wat wij doen? Wij luisteren. Naar de muziek en haar fans, jouw doelgroep. Een dag zonder muziek bestaat niet in ons leven. We kunnen simpelweg niet zonder! Het is de rode draad door ons bestaan. Hierdoor verkrijgen we namelijk iedere dag cruciale nieuwe informatie om van jouw festival, artiest of bedrijf iets te bouwen waar mensen verliefd op kunnen raken, waar ze zichzelf aan kunnen binden en waar ze onderdeel van willen worden. ‘Music speaks, we listen.’

VAN JONGENSDROOM NAAR WERKELIJKHEID

Wij, Thomas Sterks en Laurens van Beers, besloten in 2017 om onze jarenlange vriendschap en visie op de toekomst van de muziek- & entertainmentindustrie om te dopen tot Start Moovin. Met veel creativiteit, passie, kennis en Brabantse nuchterheid helpen wij vele uiteenlopende organisaties om het beste in zichzelf naar boven te halen op het gebied van online marketing. Een jongensdroom die werkelijkheid is geworden!

Festival Marketing Start Moovin video

Certificeringen

Ons team

Wie bij ons het kantoor binnenstapt zal direct een aantal dingen opvallen. Muziek klinkt te allen tijde door de speakers, het koffiezetapparaat draait op volle toeren en een knipogende hond wacht ongeduldig tot ze je kan verwelkomen. Ons kantoor is het hoofdkwartier van een stel Brabantse gasten die wel van een feestje houden. Maar ook van hard werken. Dag en nacht zijn we 200% bezig met onze passie. Dan moet je wel een tikkeltje gek zijn, maar we zouden het niet anders willen!

Nora, onze trouwe hulpkracht.

"Beste welkomstcomit├ę ooit!"
Nora
Thomas Sterks Oprichter & Advertising Specialist
Laurens van Beers Oprichter & Content Specialist
Jaap Hunting Creative Specialist
Michael Diks Michael Diks
Michael Diks Advertising Specialist

You're currently viewing this website from an outdated browser. Switch to a modern browser such as: Chrome, Safari or Firefox to view this website.