Storytelling

Storytelling is simpel gezegd het verhaal dat je wilt overbrengen aan je doelgroep. Niet iedereen is zich ervan bewust, maar er is altijd een verhaal dat staat te springen om verteld te worden. Door middel van o.a. emotie, verbintenis en associatie, voeg je een extra dimensie toe aan jouw evenement, artiest of bedrijf.

Er ontstaat een vertrouwensband. Dit resulteert in een hogere betrokkenheid bij je doelgroep, omdat zij zich makkelijker met jou kunnen identificeren. Ze veranderen van een bezoeker in een fan en zullen jouw verhaal doorvertellen.

Waarom storytelling?

  • like Zorgt voor een sterkere merkbeleving en binding
  • like Resulteert in een hogere betrokkenheid
  • like Bouwt een voorkeur op bij je doelgroep

Maak een fan door jouw verhaal

ONDERSCHEIDEND VERMOGEN

Zoals we hierboven noemen heeft iedereen een verhaal. Wat is de reden dat je gestart bent? Wat is jouw visie? Hoe wil je dat je doelgroep naar jou kijkt? Met meer dan 1.000 festivals in Nederland hebben liefhebbers genoeg keuze. Waarom zouden ze voor jouw evenement of optreden kiezen?

Jouw unieke verhaal zorgt voor onderscheidend vermogen en een voorkeurspositie in het hoofd van de doelgroep. Je voegt immers een extra waarde toe aan jou als evenement, artiest of bedrijf. Mits op de juiste manier verteld!

JOUW VERHAAL IS DE BASIS

Een verhaal begint en eindigt niet bij een trailer of videoclip. Het is de basis van alle uitingen, zowel online als offline. Als een boom nestelen de wortels van jouw verhaal zich diep in je hele bedrijf. En net als een boom, gebeurt dat niet in één dag.

http://storytelling%20start%20moovin

Wat kan Start Moovin voor jou betekenen?

Start Moovin heeft veel ervaring met het neerzetten en/of uitwerken van storytelling voor evenementen, artiesten en andere bedrijven. Samen met jou gaan we kijken naar jouw verhaal en jouw doelgroep, hoe deze het beste op elkaar afgestemd kunnen worden, welke middelen het beste ingezet kunnen worden en via welke kanalen. Dit resulteert in een ijzersterke strategie.

Muziek is onze passie en jarenlange ervaring leert dat we onszelf moeiteloos kunnen verplaatsen in het hoofd van jouw doelgroep. Nieuwsgierig? Test ons!

KOM IN CONTACT!

Projecten afgerond voor

You're currently viewing this website from an outdated browser. Switch to a modern browser such as: Chrome, Safari or Firefox to view this website.