peacock in concert 2018

https://startmoovin.nl/wp-content/uploads/2019/06/creatief-concept-icon-moovin.png Moovin Hexagon
%
uitverkocht

De uitdaging

BKJN Events is een organisatie die voornamelijk opereert binnen de hardcore scene. Ieder jaar organiseert zij diverse evenementen, waaronder met de populaire frenchcore act Dr. Peacock. Onlangs presenteerde hij een gloednieuwe act, genaamd ‘Peacock in Concert’. Deze act is werkelijk een muzikaal hoogstandje, aangezien hij samen met zes andere artiesten, waaronder een gitarist, pianist, violist en harpist, op het podium staat. Deze unieke beleving sloeg grandioos aan op diverse mainstages, waardoor de organisatie besloot om er een eigen evenement van te maken.

Start Moovin kreeg de mogelijkheid om bij al haar evenementen te ondersteunen op het gebied van online marketing en zo ook bij dit nieuwe evenement. Het doel van de organisatie was om het eigen concept sterk neer te zetten en zo de wereld kennis te laten maken met een geheel andere wijze van optreden als DJ.

Onze aanpak

Allereerst werd er gekeken naar het thema van deze editie. Nadat het benodigde artwork gereed was werd er een uitgebreide contentkalender opgesteld, zodat zowel BKJN Events als het team van Dr. Peacock op de hoogte waren van de contactmomenten met de (mogelijke) bezoekers.

Vrijwel de gehele (social) content creatie, planning en promotie werd succesvol uitgevoerd door Start Moovin. Op meerdere momenten gedurende de campagne waren er contactmomenten om de planning waar nodig bij te stellen en in te spelen op kwesties die op dat moment speelden.

Projecten afgerond voor

You're currently viewing this website from an outdated browser. Switch to a modern browser such as: Chrome, Safari or Firefox to view this website.