bkjn vs partyraiser 2018

De uitdaging

BKJN Events is een organisatie die voornamelijk opereert binnen de hardcore scene. Ieder jaar organiseert zij diverse evenementen, waaronder BKJN vs Partyraiser. Mede dankzij de jarenlange samenwerking met de populaire hardcore act Partyraiser heeft het evenement kunnen groeien tot een festival van formaat. Start Moovin kreeg de mogelijkheid om bij al haar evenementen te ondersteunen op het gebied van online marketing. Het doel van de organisatie was om het festival verder uit te bouwen, dus gingen we met ze om tafel om dit te realiseren.

Onze aanpak

Allereerst werd er gekeken naar het thema van deze editie, namelijk het 25-jarige bestaan van Partyraiser. Aangezien deze artiest een grote voorliefde heeft voor Las Vegas, werd er ook voor een thema in deze stijl gekozen. Nadat het benodigde artwork gereed was werd er een uitgebreide contentkalender opgesteld, zodat zowel BKJN Events als het team van Partyraiser op de hoogte waren van de contactmomenten met de (mogelijke) bezoekers.

Vrijwel de gehele (social) content creatie, planning en promotie werd succesvol uitgevoerd door Start Moovin. Op meerdere momenten gedurende de campagne waren er contactmomenten om de planning waar nodig bij te stellen en in te spelen op kwesties die op dat moment speelden.

Projecten afgerond voor

You're currently viewing this website from an outdated browser. Switch to a modern browser such as: Chrome, Safari or Firefox to view this website.