Instagram adverteren

Instagram adverteren

A picture says more than a thousand words

Behoren jongeren en 20- tot 39-jarigen tot je doelgroep? Dan is Instagram hét platform om zichtbaar op te zijn. Dagelijk scrollen namelijk meer één miljoen Nederlanders door hun Instagramfeed. Daarnaast draait allles op deze social media om foto’s en video’s. En ze zeggen niet voor niets ‘a picture says more than a thousand words’. Reden te meer om creatief om te gaan met beeld en er is daar geen beter medium voor dan Instagram.

Waarom adverteren op Instagram?

Omdat Instagram erg visueel is, is het ideaal om jouw product onder de aandacht te brengen. Je kunt namelijk precies laten zien hoe het eruit ziet, hoe het werkt en wat mensen er mee kunnen. Daarnaast is Instagram onderdeel van Facebook en kun je daardoor heel specifiek mensen bereiken die voor jou interessant zijn. Je kunt ze bijvoorbeeld selecteren op regio, geslacht, interesses en pagina’s die ze liken.

Instagram Adverteren - Moovin

Wat betekent dit voor mij?

Je doelgroep ziet jouw advertentie op Instagram

Ze kunnen het product en de werking ervan al zien

Geïnteresseerde kunnen doorklikken naar je website

Hierdoor verkoop jij meer producten

Wat kunnen wij doen?

Samen kunnen we ervoor zorgen dat je de juiste doelgroep bereikt met een krachtige advertentie. Zodra het voor ons duidelijk is wat je wilt bereiken gaan we aan de slag met het maken van een beeldadvertentie. Dit kan een afbeelding of een video zijn. Vervolgens stellen we de advertentie zo in dat alleen de juiste mensen bereikt worden. Heb je bijvoorbeeld een webshop met Apple telefoonhoesjes, dan kunnen we de advertentie als volgt targeten:

  • Iedereen tussen de 18 en 25 jaar oud
  • Iedereen die de Apple pagina liked
  • Iedereen die binnen nu en 14 dagen jarig is.

Hoe leuk zou het vervolgens zijn als deze jarige job jouw product op zijn/haar verlanglijstje heeft staan!

Instagram Ads - Moovin

Kom langs en probeer onze heerlijke koffie.

Overtuigd dat jullie koffie beter is? We komen graag langs om het te testen.