Gezocht: creatief multimediatalent met liefde voor festivals | Start Moovin

Gezocht: creatief multimediatalent met liefde voor festivals

Ben jij een multimedia talent, op zaterdagen regelmatig te vinden op een festivalterrein en op zoek naar een leuke stage? Dan is dit jouw kans!

Snapchat geofilter maken voor bedrijven | Start Moovin

Snapchat geofilter maken voor bedrijven

Als bedrijf wil je graag opvallen. Evenementen, festivals en bedrijven proberen dagelijks hun mogelijke bezoekers en klanten op verschillende manieren en via verschillende kanalen te prikkelen. Het lijkt wel of mensen er immuun voor zijn geworden. Hoe zorg je er dan voor dat jij wel succes hebt?

Vacature Stage Festival marketing - Start Moovin

Gezocht: creatief talent met passie voor festivals

Ben jij gek op online marketing, op zaterdag te vinden op een festivalterrein en op zoek naar een stage? Stop dan met zoeken, want dit is je kans!
 Start Moovin is op zoek naar iemand die pas vrolijk wordt als er muziek uit de speakers klinkt.

Festival marketing - Start Moovin

Festival Marketing: Onderscheiden in de markt

Een term die je in de marketingwereld steeds vaker voorbij hoort komen is ‘beleving’. Belevenismarketing, ook wel experience marketing genoemd, wordt omschreven als marketing waarbij je een beleving rondom een product of dienst bouwt.

Facebook Cover Video nieuwe functie - Start Moovin

Facebook test nieuwe functie: Facebook Cover Video

Video krijgt een steeds grotere rol op Facebook. Zelf heeft Facebook al meerdere malen aangegeven dat uiteindelijk het grootste deel van haar content zal bestaan uit video. Dit is al duidelijk te zien wanneer je door je tijdlijn aan het scrollen bent.

Voordelen remarketing - Start Moovin

Remarketing: 10 voordelen voor jouw bedrijf

Je bent op een webshop naar een paar schoenen aan het kijken en een paar minuten later zie je dezelfde schoenen in een advertentie terug op Facebook. Hoe dat kan? Door middel van een remarketing campagne.

Likes uitnodigen na engagement - Start Moovin

Likes uitnodigen op Facebook na engagement

Meer likes krijgen op je Facebook pagina. Dat is iets dat iedereen schijnt te willen. We doen er ons uiterste best voor en proberen van alles om mensen maar te overtuigen om ons te volgen. Sommige pagina’s gaan viral met een bepaalde post of video en halen hierdoor bergen nieuwe likes binnen.

Video crossposten op Facebook - Moovin

Video crossposten op Facebook

Crossposting, het plaatsen van hetzelfde bericht op meerdere kanalen. Het concept bestaat al veel langer, maar toen Facebook vorig jaar september met deze nieuwe functie kwam voor Facebook video’s, gingen onze ogen toch even iets verder openstaan.

Kom langs en probeer onze heerlijke koffie.

Overtuigd dat jullie koffie beter is? We komen graag langs om het te testen.