Zoekmachine optimaliseren

Wat houdt zoekmachine adverteren precies in?

Search Engine Optimization

Het is voor elke ondernemer belangrijk om goed zichtbaar te zijn in zoekmachines zoals Google. Hierbij hoor je vaak het begrip SEO (Search Engine Optimization) voorbij komen. Dit is het verbeteren van je website om voor relevante zoekwoorden hoger te eindigen in de resultaten van Google. Zaken die hier bijvoorbeeld onder vallen zijn het optimaliseren van de teksten op je website, het verkorten van de laadtijd van de website en het verzamelen van links naar je website, ook wel linkbuilding genoemd.

Waarom is SEO belangrijk?

We horen vaak dat mensen denken dat zoekmachine optimalisatie alleen is weggelegd voor de grote bedrijven zoals Mediamarkt, Coolblue of Bol.com. Dit is gelukkig niet waar. Google houdt namelijk steeds meer rekening met de locatie van waar de zoekopdracht gedaan wordt. Honderden mensen zoeken dagelijks naar een plaatselijke dierenwinkel, kapper of makelaar. Het is dus ook voor lokale bedrijven interessant zijn om op specifieke zoekwoorden zoals ‘Dierenwinkel Breda’ beter zichtbaar te zijn.

Zoekmachine Adverteren SEO - Moovin

Wat betekent dit voor mij?

Je website wordt geoptimaliseerd

Hierdoor eindig je hoger in Google

Dit zorgt voor meer relevante bezoekers op je website

Zodat jij kunt doen waar je goed in bent

Wat kunnen wij doen?

Samen met jou gaan we eerst kijken welke zoekwoorden interessant zijn. Aan de hand van deze analyse kunnen we starten met het aanpassen van de website. We schrijven teksten die inspelen op deze zoekwoorden en gaan ook aan de slag met de techniek van je website. We zorgen er voor dat deze sneller laadt en eventueel ook mobielvriendelijk wordt. Vervolgens gaan we maandelijks monitoren wat deze veranderingen teweeg hebben gebracht. Sta je daarna in je regio op de 1e pagina van Google? Dan zullen we er ook ons best voor doen om dat zo te houden!

Search Engine Optimization - Moovin

Kom langs en probeer onze heerlijke koffie.

Overtuigd dat jullie koffie beter is? We komen graag langs om het te testen.