Zoekmachine adverteren (SEA)

Wat houdt zoekmachine adverteren precies in?

Search Engine Advertising

Met wereldwijd meer dan 40.000 zoekopdrachten per seconde is Google de meest gebruikte zoekmachine. In Nederland gebruikt bijvoorbeeld 98% van de mensen Google bij het vinden van een antwoord op hun vraag, het zoeken van een winkel of het inschakelen van een bedrijf. Door middel van SEA (Search Engine Advertising) kun je zorgen dat je zichtbaar bent voor de mensen die op zoek zijn naar jouw product of dienst. Het schrijven van overtuigende advertentieteksten en het op de juiste manier instellen van je Google Adwords campagne is daarbij erg belangrijk. Niemand wil betalen voor bezoekers die bij voorbaat al niets opleveren.

Waarom adverteren in Google?

Heb jij al een keer de 3e of 4e pagina van Google bekeken? Wij ook niet! Het is dus enorm belangrijk om op de 1 e pagina zichtbaar te zijn met je website. Het mooie is dat we vervolgens alles kunnen meten wat de extra bezoekers op je website doen en wanneer ze je product hebben gekocht of contact met je hebben opgenomen. Op deze manier kunnen wij de advertenties verbeteren en is het voor jou inzichtelijk wat het adverteren in Google oplevert.

Zoekmachine Adverteren SEA - Moovin

Wat kan het voor jou betekenen

Instellen van zoekwoorden en schrijven van advertentieteksten

Zichtbaar zijn voor potentiƫle klanten

Mensen nemen na een bezoek op de website contact op

Jij kunt doen waar jij goed in bent

Wat kunnen wij doen?

Samen met jou gaan we bekijken wat je precies wilt bereiken. Denk hierbij aan vragen zoals:

  • Wat wil je dat de bezoekers op je website doen?
  • Welke personen vallen er binnen je doelgroep?
  • Welke regio is voor jou het meest interessant?

Vervolgens geven wij ons advies over hoe je het beste je Google Adwords campagne kunt opzetten. Klinkt dat goed? Dan gaan we voor je aan de slag met het instellen van een Adwords campagne. Tot slot bespreken we deze samen met je zodat je zelf ook meer over Adwords leert en het helemaal duidelijk is. Vanaf dat moment sta je op de eerste pagina van de meest gebruikte zoekmachine van Nederland!

Search Engine Advertising - Moovin

Kom langs en probeer onze heerlijke koffie.

Overtuigd dat jullie koffie beter is? We komen graag langs om het te testen.